Vannak dolgok amiket nem értek...

de legalább megkérdezem!

 

Kedves Olvasó,

 

Először is engedd meg, hogy elmondjam hogy miért is született meg bennem a gondolat, hogy blogot kellene írni.

Nem vagyok újságíró, nem török ilyen babérokra és nem vagyok történetmesélő sem. Csupán olvasom a híreket és olvasok többféle blogot, történnek velem is dolgok a mindennapokban és egyszerűen olyan kérdések merülnek fel bennem, amit úgy gondolom érdemes leírni, hátha valaki nálam okosabb, szebb, értelmesebb vagy megmondóbb emberke megválaszolja. Nem vitafórumokat szeretnék nyitni, csak kérdezni. Hiszem hogy nem csak a válasz visz előre, hanem a jó kérdések!

Szerintem vannak kérdések amiket fel kell tenni. De úgy látom ez a fajta hozzállás ma már kezd kihalni az emberekből. Látom ezt nap mint nap a közéletben, látom ezt nap mint nap a munkám során. Emberek ülnek az asztalaiknál és mint a gép dolgoznak, anélkül hogy bárkitől is megkérdezné, hogy ezt nem lehetne másképp? Nem lehetne egyszerűbben? Javasolhatok valamit?

Szörnyű. Amikor ezen munkahelyemre kerültem, ahol most is vagyok, én furcsállottam hogy senki nem mond semmi jótanácsot. Csak elmondta a feladatot, megmutatta a belső rendszert 'oszt jónapot. Én egy kreatív közegből kerültem ide, ahol az újító ötletek aranyat értek. A tulajdonosok itt szinte meg voltak döbbenve, hogy vannak ötleteim, meg merem valósítani őket és ez pozitív eredménnyel jár vagy ha nem, bevállalom hog ez bizony bukta.

Szóval olvasom a blogokat és nézem a netet és csak az jön mindenhonnan, hogy az én véleményem, má véleménye, az unió véleménye, valamelyik pártocska véleménye. Hol van itt az objetivitás?

Apropó pártok: Nem bírom a narancsot, savat okoz, ki nem állhatom a szegfűt, bűzlik az egész. A zölddel nincs bajom, amíg a gyepem színét határozza meg és nem valamelyik politikai „erőt”. Az sem hoz lázba ha azt mondják, ez a „jobbik” döntés. Szóval ki vagyok a mai politikától, a politikusnak mondott bagázstól. A médiában rapliznak mint a kisgyerekek és egymásra mutogatnak, a büfében meg összeborulnak mint az ivócimborák és kart karba öltve nyúlnak tovább. Ha politikáról esne szó, én egyik jelenlegi pártnak sem vagyok szimpatizánsa ezt leszögezem. Mindegyikről külön kritikát fogalmaznék meg legszívesebben, de nem politikai blognak szánom ezt az oldalamat.

Szóval én kérdezek és meglátjuk mivé fajul a dolog.

Ami fontos és ezt szem előtt fogom tartani. Semmiféle törvénybe ütköző megnyilvánulást nem tűrök a kommentek között.

Hölgyeim-Uraim csak stílusosan!

 

Köszönöm

-B-